Leveranstid

Leveranstiden för bredband via fiber är generellt sett 1-5 arbetsdagar beroende på vilken underleverantör du använder dig av. I bästa fall kan du göra en självaktivering av tjänsten via stadsnätets portal och därmed börja surfa direkt.

När du lagt din beställning

Du kan se din beställning via Mina Sidor. Här kan du också se KollID om du beställt någon hårdvara som vi ska skicka till dig. Glöm inte ta med legitimation och de 4 sista siffrorna i ditt KollID nummer när du ska hämta ut hårdvaran.

SMS

Du får ett SMS när beställningen är hanterad, sedan får du ytterligare ett SMS när vi vet när ditt bredband blir installerat.

Mina Sidor

Som sagt kan du alltid se din beställning via Mina Sidor och här kan du även ställa frågor till oss via chatt, eller via meddelande i din Inbox. Om någonting skulle hända kan du även felanmäla din tjänst här direkt.

Vi hoppas du blir lika glad för din bredbandstjänst som vi är över att ha dig som kund!