Det krävs varken användarnamn eller lösenord för att koppla upp sig till bredbandstjänster. För att komma in på nätet ska du endast ansluta en nätverkskabel till din dator. För att komma ut på internet via en nätverkskabel behöver du inget lösenord eller användarnamn.

Surfa trådlöst

Om du vill surfa trådlöst ska du använda dig av en router. Du kan med fördel köpa en via oss. Den kostar endast 49 kr/mån. Du hittar all information om detta och hur du beställer den här

Lösenord till routern

Om du möts av någon form av inloggningsruta när du försöker ansluta kan eventuella trådlösa nätverk vara lösenordsskyddade. Om har ett lösenord till din router hittar du detta under själva routern.  Det står ofta angivet som  WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord. Om du har bytt lösenord måste du skriva in detta, den informationen har tyvärr inte vi om du själv valt ett lösenord.

Om du skulle vilja ha mer hjälp angående detta kan du chatta med vår tekniska support.