Erbjuder ni någon router?

Jajamen! Vi erbjuder våra kunder en bra router till ett riktigt bra pris på ynka 60 kr/mån i 12 månader. För den tekniskt intresserade heter routern D-Link DIR 842. Du kan även skaffa den mot en engångskostnad på 715 kr. Fraktavgift (99 kr) tillkommer vid bägge alternativ.

Inget krångel, allt är klart!

WiFi-routern är redan färdigkonfigurerad, du slipper alltså tyda invecklade manualer och lägga in krångliga inställningar. Det är bara att koppla in för att dela surfen trådlöst mellan alla dina enheter.

Och skulle du behöva hjälp med din router så finns D-Link där för dig, med sin enorma kompetens. Hur bra som helst!

Du kan beställa en router tillsammans med din bredbandsbeställning här

Du kan även beställa en router via oss även om du har en aktiv bredbandsanslutning. Du gör det genom att gå in på Mina Sidor och lägga till en router där. Hur enkelt som helst! Det tar 1 - 5 arbetsdagar innan du får hem routern.

Du följer din order via Mina Sidor. Osäker på hur du kopplar in den? Lugn, det finns en bruksanvisning med i paketet. Bra va?

Vi ses på Mina Sidor om du har ytterligare frågor!