Vad ska jag välja?

Bredbansatelefoni Maxi
Om du beställer Bredbandstelefoni med oss beror finns det lite olika alternativ. Du kan beställa endast en bredbandstelefonitjänst för endast 49 kr/mån!
Till den ingår det en telefoniadapter.  Du ser våra prislistor du kan välja mellan här - Abonnemangsformen heter Maxi. Bindningstiden på tjänsten är 12 månader, med 1 månads uppsägningstid.

Bredbandstelefoni + Bredband via fiber

Vill du kombinera din bredbandstelefoni med ett bredband via fiber går det jättebra. Då ingår även en bredbandsrouter i stället. Du beställer tjänsten här, när du valt vilken bredbandstjänst du ska ha, kombinerar du det med en bredbandstelefoni i beställningsflödet.

Behålla nummer eller starta nytt?

All information kring hur du beställer finns i avsnitten nedan.

Beställ bredbandstelefoni
Jag vill flytta mitt nummer till er

Ingen utrustning?

Om du har ett SIP-konto kan du använda vilken utrustning du vill, observera dock att vi endast ger support på utrustning tillhandahållen av A3.

Använder du exempelvis ”Linksys PAP2” eller ”X-Lite softphone” måste du se till att den bara använder ett ”codec”, förslagsvis ”G711 aLaw”. Justering görs i webbgränssnittet för ”Linksys” och under ”Options/Advanced” för ”X-l.

Viktigt att tänka på

Vi rekommenderar inte detta då vi kan inte garantera säkerheten vid användning av inställningarna i utrustning som inte kommer från oss. Var medveten om riskerna för eventuell kapning av din telefon och vilka säkerhetsåtgärder som behöver vidtas så att ingen obehörig part får tillgång till utrustning och/eller inloggningsuppgifterna till ditt telefonabonnemang. Vi ger endast support för den utrustning som vi tillhandahåller.

Frågor? Vi finns på vår Onlinechatt på Mina Sidor!