De flesta larmleverantörer har idag ny teknik som stödjer bredbandstelefoni. Kontrollera med din leverantör om deras trygghets- eller inbrottslarm stödjer bredbandstelefoni innan du beställer tjänsten av oss.

Om du har vår telefonitjänst får du ett SIP-konto som kan du använda vilken utrustning du vill, observera dock att vi endast ger support på utrustning tillhandahållen av oss.

Har du fler frågor kan du alltid ställa dessa via vår Onlinechatt på Mina Sidor. Ladda ner vår app och chatta med oss direkt där! Du hittar den på Google Play och AppStore.