Beställning Nytt nummer

Lägg en beställning på hemsidan eller kontakta oss via Mina Sidor. När beställningen är godkänd påbörjas leveransen, som brukar ca 1 vecka.
En adapter eller router skickas till dig, beroende på vad du beställt, samt en manual om hur du kopplar in din telefon. En förutsättning för att telefonin ska kunna fungera är att du har en bredbandsuppkoppling och ström. Adaptern/routern ska nämligen anslutas till nätverksuttaget för att kunna fungera. 

Beställning befintligt nummer

Säg inte upp ditt nummer

Först och främst ska du inte säga upp ditt nummer hos din befintliga operatör. Gör du det kommer vi inte kunna flytta över numret till oss, och det kommer ta tid för den andra operatören att öppna det igen. Det kommer också att tillkomma en summa för att öppna upp det igen, så det är bra om du inte gör det.

Kontrollera din bindningstid

Om du har bindningstid bör du kontrollera denna med din nuvarande operatör så du inte blir debiterad av två operatörer samtidigt. Om du inte har det kan du bara beställa tjänsten hos oss på hemsidan med ditt befintliga nummer angivet. Du kommer få ett SMS med information från oss när flytten genomförs. 

Har du frågor kan du ställa dessa via Mina Sidor, där finns vår Onlinechatt och en Inbox som du kan skicka meddelanden via. Ladda ner appen på Google Play eller AppStore. 

Vi ses på Mina Sidor!

Did this answer your question?