Vad kul att du vill starta ett nytt telefonnummer hos oss!

Beställning

Gör en beställning via vår hemsida eller Mina Sidor. När beställningen har godkänts påbörjas leveransen, som brukar ta mellan 2-4 veckor. Att starta ett nytt hemnummer via det fasta nätet kostar 975 kr.

Det är viktigt att det finns kopparkabel indragen till din bostad och att det finns ett telefonjack. Finns det kopparkabel men inget telefonjack? Informera oss om detta i samband med beställningen så ser vi till att en tekniker installerar ett förstajack utan kostnad.

Du vet väl att det finns andra telefonalternativ än fast telefoni via telejacket?

Vi har några ytterligare alternativ att välja mellan som Hemtelefoni via mobilnätet, Hemnummer i mobilen eller Bredbandstelefoni. Dessa är billigare alternativ som går via bredbandet eller mobilnätet, men som fungerar kanonbra! Besök vår hemsida för att se vilket alternativ som är bäst för dig!