Ja, det kan du göra. Om du har både hemtelefoni och ADSL installerat på samma ledning. Då kallas det delad ledning och det fungerar klockrent att surfa och prata i telefon samtidigt.

Om du endast har ADSL och inte hemtelefon blir du debiterad en liten extrakostnad för detta. Den kallas helledningsavgift och debiteras av Skanova för att ledningen har kapacitet för två tjänster, men det används bara en. Om du vill ha båda tjänsterna hos oss behöver du bara lägga en beställning på hemsidan. Du kan ställa frågor till oss direkt via vår Onlinechat på Mina Sidor om du skulle ha ytterligare frågor.

Ladda ner vår Mina Sidor app och hantera dina ärenden, betala dina fakturor och mycket mer. Appen heter Universal Telecom Mina Sidor och finns på GooglePlay och AppStore.