Det kan du! 

Fast telefoni via telejacket

Om du vill ha två fasta telefonnummer måste du ha två olika ledningar in till bostaden. Om det finns två jack som är anslutna till varsin ledning så kan du redan nu lägga på ett ytterligare nummer på varje jack/ledning. Detta är inte helt vanligt att det finns, och därför behöver du förmodligen installera ytterligare ett jack, med en ny ledning in i bostaden. Detta kostar 975 kr. Om du till exempel ska använda en fax och en hemtelefon behöver du ha två olika ledningar in, så du kan ha ett nummer till telefonen och ett till faxen. 

Bredbandstelefoni

Om du har bredbandstelefoni kan du i princip ha hur många nummer som helst. Det beror på hur många routrar eller telefonadaptrar du vill ha i hemmet. Alla routrar/adaptrar måste anslutas till en nätverkskabel och ett strömuttag. Vissa telefonadaptrar/routrar kan du ansluta två telefonnummer till, och alltså två separata telefoner. 

Vill du beställa ytterligare ett nummer kan du göra detta här via vår hemsida. 

Mina Sidor

Du vet väl att du kan göra förändringar i dina abonnemang och tjänster själv via Mina Sidor?
Ladda ner mobilappen nu så kan du se dina fakturor, felanmäla dina tjänster direkt, och även betala dina fakturor direkt online. Det bästa är nog ändå att du kan prata med oss direkt via vår Onlinechat, eller via meddelanden. Appen finns på Google Play och AppStore. Sök på Universal Telecom Mina Sidor

Då ses vi där! 

Did this answer your question?