Du kan inte frysa ditt fasta telefonabonnemang.
men du kan välja att spärra utgående samtal och betalsamtal under en period. Spärrarna är kostnadsfria. Din fasta månadskostnad är oförändrad och ska betalas som vanligt.

Om du vill minska din fasta kostnad, flytta utomlands, eller bara flytta tillfälligt kan vi presentera några bra alternativ för dig.

Hemtelefoni via Mobilnätet

Du kan till exempel byta till vår Hemtelefoni via Mobilnätet. Det är en superbra tjänst som går via det mobila nätet, men du ringer och pratar som vanligt från en hemtelefon. Tjänsten är billigare än vanlig fast telefoni, och går att flytta med var du vill inom Sverige. Så länge det finns täckning och ström.

Bredbandstelefoni

Vi har också en vanligare variant som heter IP-telefoni, eller Bredbandstelefoni. Ditt nummer flyttas över och går över bredbandet. Tjänsten är billig och du kan flytta med den var du vill i hela världen. Så länge det finns ett bredband du kan koppla upp telefonen mot, och ström såklart.

Läs mer om Bredbandstelefoni här Du beställer tjänsten genom att lägga en beställning på hemsidan.

Viktigt att veta är att om du senare igen vill ha tillbaka ditt gamla nummer till fast telefoni kommer det ta några veckor och det tillkommer en installationsavgift eftersom numret är flyttat till en annan teknik.