Universal Telecom är ett varumärke i A3-koncernen. A3 ansvarar för Universal Telecoms logistik och fakturering, därför kan det stå A3 på fakturor, SMS och försändelser. Det är med andra ord ingenting att oroa sig över. Allt är i sin ordning!

Följ din beställning direkt

Följ din beställning direkt via Mina Sidor. Här kan du även se och betala dina fakturor direkt online. Om du vill slippa fakturaavgift kan du alltid byta fakturaalternativ här också. Mer om detta finns under sektionen Fakturaavgift

Ladda ner vår app Mina Sidor, så kan du själv hantera dina tjänster, felanmäla, betala fakturor och prata med oss! Sök på Universal Telecom Mina Sidor, på Google Play eller AppStore. Vi ses där!