Autogiro

Med autogiro sker betalningen av fakturan automatiskt. Det enda som krävs är täckning på det konto som pengarna dras från. Beställ tjänsten enklast via din internetbank eller genom att fylla i, och skicka in autogiroblanketten som finns på vår hemsida.

Anslut till autogiro

För att kunna ansluta till autogiro måste innehavaren av abonnemanget hos Universal Telecom och innehavaren av bankkontot vara densamma.

Du vet att fakturan betalas via autogiro när det står "Tack för att du betalar med autogiro!" på fakturan, eller när du får en bekräftelse.

För att beställa autogiro, logga först in på din internetbank. Gå sedan till Startsida/Beställ tjänster.

Välj anmälan/avanmälan av autogiro.

Välj "Universal" eller bankgironummer "5274-5114" i listan och klicka på anmälan. Fyll i de efterfrågade uppgifterna.

Välj sedan Godkänn/Skicka anmälan.

Du kan även gå in på denna länk och registrera autogiroansökan där:

https://www.mypayex.com/application/direct-debit-se/518

Notera att ändringar angående fakturaleverans som görs efter den 3:e i månaden inte kommer att ha effekt förrän vid nästkommande månads fakturering.

Vi ber dig att notera att inställningarna/anmälningsprocessen i just din internetbank kan skilja sig från den vi beskrev ovan. Hittar du inte var du ska anmäla autogiro rekommenderar vi att du kontaktar banken.

OBS! Även vid autogirobetalning är vi som operatör skyldiga att leverera fakturan till dig. Levereras fakturan per post debiteras en fakturaavgift á 39 kr.

Du har flera olika val att kombinera autogirobetalningen med:

• Pappersfaktura. Ett faktureringsalternativ med en fakturaavgift på 39 kr/faktura. Avgiften är en administrativ kostnad för hantering, papper och porto.
  • E-faktura eller E-postfaktura: Du slipper fakturaavgiften, men har tillgång till fakturan på internetbank respektive e-post. E-postfaktura anmäler du enkelt inne på Mina Sidor.

Ladda ner vår app Mina Sidor, så du kan hantera dina tjänster, felanmäla, se dina fakturor och prata med oss direkt online. Sök på Universal Telecom Mina Sidor, på Google Play eller AppStore. Vi ses där!