Vad är E-faktura?

E-fakturan skickas till din internetbank, ser ut som en vanlig pappersfaktura och kan skrivas ut. Tjänsten är kostnadsfri.

Anmäl E-faktura

Logga in på din internetbank och klicka dig vidare till avdelningen för beställning av e-faktura/elektronisk faktura. Fyll i uppgifterna enligt bankens instruktioner och välj Universal som betalningsmottagare. Tänk på att det måste vara samma person som står för abonnemanget hos oss som är ansluten till internetbanken.

OBS!
Är du en ny kund ska du kunna ansöka om e-faktura efter att din första faktura har skickats ut.

Betala med E-faktura

Logga in på din internetbank, öppna upp din faktura och klicka godkänn. Betalningsuppgifterna är redan ifyllda när fakturan kommer till din internetbank - inga mer krångliga OCR-, post- och bankgironummer alltså. Alla uppgifter är automatiskt ifyllda och din bank ser till att räkningen blir betald. Det är viktigt att du godkänner fakturan innan förfallodagen.

Ladda ner vår app Mina Sidor, så kan du se och betala alla dina fakturor online i stället. Sök på Universal Telecom Mina Sidor, på Google Play eller AppStore. Vi ses där!