Vill du ansöka om en avbetalningsplan gör du det via kundservice. Du kan enkelt göra det på Mina Sidor via vår Chatt eller via mejl. På Mina Sidor kan du även lägga anstånd på din faktura, och betala den via kontokort. 

Det är viktigt att tänka på att ansökan om både avbetalningsplan och anstånd måste göras innan fakturan passerat förfallodatum. 

Anstånd på fakturan kan beviljas om du inte har redan fått några förseningskrav. Vi ger ut anstånd två gånger per år. Reser du utomlands och behöver extra tid för att reglera din faktura erbjuder vi semesteranstånd. Semesterandståndet rekommenderas om du behöver mer en månad för att betala dina befintliga eller framtida fakturor. Observera att man inte kan få ett anstånd på sin första faktura.

Avbetalningsplan erbjuder vi mot en engångsavgift på 170 kr och 60 kr/avi för utbetalningsavier som skickas ut till skulden är fullbetald. Avbetalningsplan kan man få om slutbelopp är högre än 2000 kr. Du kan kontakta oss för att få information om hur din avbetalningsplan ska se ut.

Ladda ner Mina Sidor och hantera dina ärenden direkt online. Du hittar den på Google Play eller AppStore om du söker på Universal Telecom Mina Sidor. Vi ses där!

Did this answer your question?