För att kunna öppna upp en e-postfaktura krävs Acrobat Reader. Har du problem med att öppna e-postfakturan trots att du har Acrobat Reader, prova att uppdatera Acrobat Reader till den senaste versionen.

Du vet väl att du kan se dina fakturor via Mina Sidor? Där kan du även betala fakturan direkt via kontokort, se tidigare fakturor, samt ha koll på dina månadsavgifter. Sen kan du såklart göra mycket mer på Mina Sidor, prata med oss till exempel!

Ladda ner Appen på Google Play eller AppStore. Sök på Universal Telecom Mina Sidor, så hittar du den!