Felmeddelande

Får du ett felmeddelande behöver du först säkerställa att du har pengar på kontot när betalningen ska genomföras.
Ett felmeddelande kan också bero på att ditt kontokort inte är anslutet till någon av säkerhetstjänsterna Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, som vi av säkerhetsskäl kräver i samband med betalningar. Kontakta din bank för mer information om säkerhetstjänsterna och hur du ansluter dig för att använda dessa.

Kan inte genomföra betalning

Om du redan är ansluten till säkerhetstjänsterna men inte kommer vidare när du trycker på Betala kan det vara så att du måste tillåta ett Pop-up fönster som vanligtvis dyker upp i den övre delen av skärmen/adressfältet beroende på vilken webbläsare du använder. När du tillåtit detta ska du kunna komma vidare och slutföra betalningen.