Överlåtelse

Fyll i en överlåtelseblankett som ska undertecknas av både dig och den som ska överta betalningsansvaret för abonnemanget. När vi har fått in blanketten genomförs överlåtelsen vid närmsta månadsskifte. Har du frågor kring detta når du oss enkelt via Mina Sidor  eller vår chatt.

Av säkerhets- och integritetsskäl kan inte alla tjänster överlåtas, i många fall är det bäst att den person som vill ha en tjänst hos oss helt enkelt beställer en ny tjänst.

Bredband via fibernätet går alltid bra att överlåta, och gäller det någon annan typ av tjänst ber vi dig kontakta kundservice för mer information om just din tjänst.

Uppsägning

Om du önskar säga upp din tjänst ber vi dig göra det genom att logga in på Mina Sidor, klicka på den tjänst det gäller, längst ned i menyn finns en funktion som heter "Avsluta".
Klicka på den och fyll i den efterfrågade informationen, välj datum för uppsägningen osv, allt är klart på ett par minuter!