Det finns många alternativ i stället för att säga upp din tjänst. Kanske vill du i stället överlåta den till någon som vill ta över tjänsten?
Ska du flytta kan du med största sannolikhet flytta med dig tjänsten till din nya adress.

Det kanske är så att du har tilläggstjänster som gör att totalpriset blir högre än du hade förväntat dig? I så fall kan du enkelt logga in på Mina Sidor och välja vilka tilläggstjänster du egentligen behöver och vilka du vill plocka bort.
Samma sak med prisplaner, och olika hastigheter på ditt bredband. Du ska såklart inte betala mer än du behöver och det finns alltid möjlighet att kontakta oss för råd och tips om hur du kan komma ned i kostnad och lägga om ditt abonnemang så det passar ditt användande bättre!

Överlåtelse

Du kan enkelt överlåta din tjänst till någon annan, som behöver tjänsten.
Fyll i en överlåtelseblankett som ska undertecknas av både dig och den som ska överta betalningsansvaret för abonnemanget.
När vi har fått in blanketten genomförs överlåtelsen vid närmst kommande månadsskifte.

Beroende på vilken tjänst det gäller kan en mindre avgift tillkomma för överlåtelsen, prislistan framgår på blanketten.
Överlåtelse mellan makar/sambos samt överlåtelse från ett dödsbo görs alltid kostnadsfritt.

Har du frågor kring detta når du oss enkelt via Mina Sidor  eller vår chatt. 

Flytt

Ska du flytta? Då hittar du allt du behöver veta här

Frysning av tjänst

Du kan endast frysa ditt bredband om det går via fibernätet. Vi erbjuder frysning under upp till 6 månader mot en mindre frysningsavgift.
Läs mer här för att få veta allt om hur du fryser ditt bredband via fibernätet. 

Om du trots allt vill göra en uppsägning

För att vara säkra på att vi får all nödvändig information och för att uppsägningen ska kunna hanteras korrekt ska alla uppsägningar göras med vår kundservice via telefon på nummer 0771 85 00 05 eller via e-post till info@universal.se.
 
Uppsägning av en tilläggstjänst 

Om du endast vill plocka bort/avsluta en tilläggstjänst gör du det genom att gå in på Mina Sidor, välja vilken tjänst det är du vill göra förändringar på och i tjänstens meny klicka på "Tilläggstjänster".
Då öppnas en lista med alla tilläggstjänster som går att välja till. Till höger om varje tilläggstjänst finns ett reglage som visar om tjänsten är "På" eller "Av".
Vill du plocka bort en tjänst som är aktiv för du bara reglaget till "Av"".

Du kan när som helst lägga till eller ta bort dessa tilläggstjänster som det passar dig.

Did this answer your question?