Logga in

Gå in på my.universal.se

Nyhet! Logga in med BankID

Nu kan du med fördel logga in via BankID! Du väljer alternativet Logga in med BankID, och startar BankID på den enhet du använder. Följ instruktionerna.

Skapa en användare

För att skapa en användare går du in på my.universal.se

Jag har glömt användarnamn eller lösenord

Gå in på my.universal.se

Klicka på Behöver du hjälp att logga in

Välj sedan något av nedan alternativ

• Ange e-postadress och personnummer
  • Ange kundnummer, personnummer och postnummer

Följ instruktionerna som följer efter det val du gjort.
Observera att återställningen av lösenordet kan hamna i din skräppost i din mejl. Därför är det jätteviktigt att du kollar där om du inte mottagit mejlet.

Behöver du hjälp? Då är du varmt välkommen att chatta med oss, skicka ett meddelande via Inboxen på Mina Sidor eller mejla till info@universal.se