Mina Sidor, fakturor

Här kan du se dina fakturor, betala dina fakturor, se samtliga av dina tjänster - och felanmäla dem. Allt på ett och samma ställe - Smart va?

Se dina fakturor

Välj ikonen nedan, för att komma till fakturaavsnittet på Mina Sidor

Här kan du nu se och följa din månadsförbrukning om du har tjänster som gör att din månadskostnad är olika för varje månad

Och, här ser du detaljer för månadens faktura. Dagen den skickas ut, den totala summan, förfallodatum, OCR-nummer och vilket Bankgiro du ska betala till.
Varför inte betala fakturan direkt via Mina Sidor?
Tryck på den röda knappen Obetald så kan du betala fakturan direkt med ditt kort.

Går det inte att betala fakturan via Mina Sidor? Kolla in avsnittet
Betalning via Mina Sidor

Andra relaterade artiklar
Vad kan jag göra på Mina Sidor
Mina Sidor - skapa en användare
Anstånd och delbetalning
Varför är det olika förfallodatum?

Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dessa via vår Chatt eller skicka ett meddelande via din Inbox!