I dagsläget erbjuder vi streamingtjänster via C More och Viaplay. Du kan gå in på vår  hemsida och beställa C More/Viaplay redan nu för att ta del av vår aktuella kampanj!

C More är Sveriges snabbast växande streamingtjänst – med underhållning som passar dig, precis när du vill. Här hittar du allt från internationella succéfilmer och serier till svenska favoriter för hela familjen, varvat med den mest populära sporten just nu.

Pris: från 139 kr/mån
Kampanj: 1 mån gratis
Läs mer och beställ här: universal.se/cmore

Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass så som Engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Viaplay finns på webben, iOS och Android-enheter, Smart TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

Pris: från 109 kr/mån
Kampanj: 3 mån halva priset
Läs mer och beställ här: universal.se/viaplay