I princip alla kunder använder i dagsläget en router för att dela upp bredbandet mellan alla sina enheter. Det som är bäst med bredband via fiber är att man kan använda tjänsten utan någon som helst utrustning. Du kan koppla din dator direkt till fiberuttag och använda din tjänst även om du har problem med din router.

Köper du en router av oss så får du både 1 år garanti på enheten och support under hela avtalstiden.

Har du istället behov som inte vår router täcker eller bara väljer att köpa egen utrustning så vänder du dig till supporten för tillverkaren av den utrustningen då vi inte supporterar andra tillverkares utrustning.