PIN och PUK koder hittar du på Mina Sidor. Har du slagit in fel PIN eller PUK kod flera gånger behöver du ett nytt SIM-kort som du också kan beställa direkt inne på Mina Sidor. Ett nytt SIM kostar 99 kr.

Kan du inte logga in på ditt konto kontakta oss för att få hjälp.

Notera att information om PIN och PUK koder kan enbart skickas ut per rekommenderat brev. Den ges inte ut via e-post eller per telefon.