Ja - du kan alltid begära ut användaruppgifterna för din bredbandstelefoni. Vi skickar då ut användarnamn, lösenord och anslutningsuppgifter som du sedan kan använda hur du vill vare sig det är en softphone-klient eller egen hårdvara. Uppgifterna (den så kallade SIP-inställningar) skickas alltid per rekommenderat brev.

Tänk dock på att om du råkar ut för telefonibedrägeri och inte använder vår dedikerade utrustning så är du själv ansvarig för samtalen som gjorts från ditt nummer, håll därför uppgifterna och den egna utrustningen väl skyddade.