Bra antivirusprogram är en investering och vi kan dessutom erbjuda det till en låg månadskostnad.

Universal Telecoms säkerhetspaket från Panda Dome ger ett höggradigt skydd och VPN för anonym surf. Välj mellan Essential, Complete eller Premium.

Panda Dome Essential

Ett komplett virusskydd

◾ Personlig brandvägg
◾ Skydd för WiFi-nätverk
◾ Skydd av USB-enheter
◾ VPN för anonym surf, 150 MB/dag

Pris: 49 kr/mån
Kampanj: 3 mån halva priset

Panda Dome Complete

Hela Essential-paketet +

◾ Föräldrakontroll & blockering
◾ Lösenordshanterare
◾ Stöldskyddför ID och känslig data
◾ Optimering gör datorn snabbare

Pris: 69 kr/mån
Kampanj: 3 mån halva priset

Panda Dome Premium

Hela Complete-paketet +

◾ VPN för obegränsad anonym surf
◾ Skyddad och dold IP-adress
◾ Växla virtuell plats och kom åt innehåll som TV, nyheter m.m. från flera ställen i världen

Pris: 79 kr/mån
Kampanj: 3 mån halva priset

Läs mer och beställ
här! Behöver du hjälp med att installera programmet är du välkommen att kontakta oss via Mina Sidor, Facebook Messenger eller via mejl info@universal.se.